بصل و توم
بطاطس قطعها شرائح سميكة
بيضة
نقطتين خل
دقيق
بقساط
لزيت
ضيفي اللحم المفروم على البصل حطي عليها ملح و فلفل اسود
نسيب اللحمة ترتاح في التتبيلة و نروح نقشر البطاطس
نقطعها شرائح سميكة
نفتح كل شريحة من النص ما نوصلش لحد الاخر نفتح نصها بس
ننقع البطاطس في مية و ملح و نروح نجهز باقي الحاجات
نضرب بيضة مع نص كباية مية مع فلفل احمر و نقطتين خل و نحط عليها دقيق ثقله اخف شوية من الكيك .. زي الباشاميل تقريبا
و دي بقى حنغلف بيها البطاطس و بعدين حنغمسها في البقساط
حنحط البطاطس تتصفى من المية
نجيب أول بطاطساية و نفتح بقها و نحشيه باللحمة المفرومة لحد ما نقفلوا
نحطها على جنب بقى لحد ما نخلص كل الكمية
نبتدي نغلف البطاطس
احنا حنغلف مقدار أول قلية بس و بعد ما نبتدي نقليها نغلف المقدار التاني
دلوقتي نحط الزيت على النار و نخليه سااااااااااااااااااااخن أوي
بعد ما غلفنا أول قلية نحطها في الزيت
لما نشوف لونها اتحمر نوطي النار خااااااااااااالص و كأننا بنعمل رز و نخليها تستوي
لما تستوي نطلعها تتصفى على ورق
مقرمش من برااااا
و هش و طري من جواا
و الف صحة و هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق